Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

VOIKUKKIA - vanhempien kasvuryhmä Kuopio

Julkaistu 07.09.2017

Kasvuryhmä on tarkoitettu VOIKUKKIA -vertaistukiryhmän käyneille sijoitettujen ja huostaanotettujen lasten syntymävanhemmille vahvistukseksi omaan vanhemmuuteen. Ryhmäprosessi koostuu kuudesta kolmen tunnin tapaamisesta. Jokaisella tapaamisella käsitellään toiminnallisesti jotain vanhemmuuteen liittyvää teemaa ja tunnetta. Työskentelymenetelminä ovat lyhyet alustukset, pienryhmä- ja parityöskentelyt, harjoitukset ja välitehtävät. Ryhmä muodostuu 5-8 vanhemmasta. 

Aika:
to 26.10. – to 7.12.2017 klo 17.30 - 19.30

Paikka:
Milapron toimisto os. Tulliportinkatu 33, Kuopio. Sisäänkäynti Tulliportinkadun ja Haapaniemenkadun kulmassa olevan R-kioskin vierestä (Milapron ovikello).

Kustannukset:
Osallistumismaksun suuruus määräytyy osallistujamäärän mukaan ja on noin 65 €/ osallistuja/ kerta. Koko prosessin hinta on noin 390 €/ hlö. Lisäksi tulevat mahdolliset osallistujien matkakulut.

Osallistumismaksu sisältää ohjauksen ja materiaalit. Pohjois-Savon lastensuojelun kehy tarjoaa ryhmäkerroilla välipalakahvit. Osallistumismaksun ja mahdolliset matkakulut maksaa sijoittajakunta. Vanhemman tuleekin keskustella etukäteen osallistumisestaan ja siihen liittyvistä kustannuksista asioistaan vastaavan sosiaalityöntekijän kanssa.   

Ryhmän ohjaajat:
VOIKUKKIA-ohjaaja, kuvataideterapeutti Minna Lommi ja vertaisohjaaja Mari

Lisätiedot ja ilmoittautumiset:
Tuija Anttila-Raitanen tuija.anttila-raitanen[at]siilinjarvi.fi, p. 044 740 1993

Ilmoittaudu viimeistään torstaina 13.10.2017!

TULOSTA OHJELMA